Medewerkers > Vacatures

Voor financiële functies zoekt Clavadista professionals met een financiële of bedrijfseconomische opleiding op academisch of hbo-niveau en affiniteit met aan financiën gerelateerde aandachtsgebieden (organisaties, processen, systemen, informatievoorziening).

Voor functies binnen veiligheidsregio’s, brandweerorganisaties en ambulancezorg vragen wij minimaal bedrijfskundig hbo-niveau, aangevuld met masteropleidingen integrale veiligheidskunde of risicomanagement. Ervaring binnen het werkveld is een pré.

Voor functies met betrekking tot het beheer van de openbare ruimte vragen wij minimaal bedrijfskundig hbo-niveau, aangevuld met ervaring binnen het werkveld openbare ruimte. 
 
Jong talent is van harte welkom als je maar gemotiveerd bent om je vakinhoudelijk en persoonlijk verder te ontwikkelen. Daarnaast treden we graag in contact met ervaren krachten, die gepokt en gemazeld zijn in uiteenlopende financiële en bedrijfseconomische functies. Ervaring binnen de werkvelden veiligheidsregio’s, brandweerorganisaties, ambulancezorg en beheer openbare ruimte is een pré.