Home

Clavadista levert financiële, bedrijfskundige en organisatorische diensten aan overheidsinstellingen en commerciële bedrijven.

Specifiek bij de overheid zijn wij succesvol binnen de werkvelden overheidsfinanciën, veiligheidsregio’s, ambulance- en brandweerzorg, toezicht & handhaving en het beheer van de openbare ruimte. Binnen de commerciële sector werken wij voor ondernemingen in onder meer de vervoerssector, energiebranche en uiteenlopende productie- en industriële bedrijven.  

Op interim basis vervullen wij tijdelijk management- of uitvoerende functies in geval van ziektes, vacatures of piekbelasting. Projectmatig vervullen wij opdrachten wanneer de capaciteit of deskundigheid binnen organisaties niet of slechts deels aanwezig is. Dit kan variëren van het begeleiden van (complexe) verander- en fusietrajecten tot de implementatie van nieuwe systemen.

Onze interim professionals (Clavadisti) beschikken over uitstekende kennis, kunde, ervaring én bovenal de juiste mentaliteit om u uitstekend van dienst te zijn. Zij kennen uw markt en komen met gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen voor uw vraagstukken. Zij pakken spreekwoordelijk de koe bij de horens, door betrouwbare resultaten, besparingen en/of efficiencyverbeteringen te realiseren.

Spreekt dit u aan? Dan gaan wij graag met u in zee.